5 tipů na stylový batoh do města

Naši milí,
vybrat si elegantní městský batoh není tak jednoduché, jak se může zdát. Každý máme jiný vkus a každý u batohu hledáme něco jiného. Bude mít vnější kapsičku na klíče, unosím jej i jako tašku? Bude v klasické hnědé barvě a nebo chceme i barvou batohu vyniknout v davu? To jsou otázky, na které je dobré myslet při výběru nového batohu. V Bagind si pečlivě vybíráme i materiál, ze kterého je batoh ušitý. Věříme, že kožený batoh udělá větší parádu než z umělého materiálu a vydrží mnohem delší dobu. Proto u nás najdete pouze výrobky z pravé kozí kůže.

Hezkey

Minimalistický batoh se zapínáním na přezku. To je náš Hezkey. Ideální společník do města pro dámy, které milují jednoduchost a nepotrpí si na přebytečné přezky či vnější kapsičky. Tak který to bude? Hnědý kožený Hezkey a nebo černý kožený Hezkey Sirius?

Ladaya

Jste zapřisáhlá kabelková královna, ale chcete občas nosit i batoh? Zkuste naši Ladayu kožený kabelko-batoh, který má dva snímatelné popruhy na nošení na zádech, ale dá se nosit i jako kabelka. Díky svým dostatečně pevným horním popruhům ji pohodlně unosíte i v ruce. Hnědá kožená Ladaya a nebo černá kožená Ladaya Sirius?

Urban

Pánský kožený batoh, se kterým se ve městě rozhodně neztratíte. Hlavní kapsu na zip doplňuje menší vnitřní kapsa, do které hravě sbalíte peněženku, telefon i menší knížku. Pánové, zvolíte klasiku hnědý Urban a nebo černý kožený Urban Sirius?

Modley

Pánové, hledáte batoh do práce, který zvládne i odpolední fitko? Modley pojme vše, co do něj sbalíte. Máme odzkoušeno, že se do něj vleze 15” Macbook či jiný notebook v podobné velikosti. Hnědý kožený Modley a nebo černý kožený Modley Sirius?

Rollin

A třešnička na dortu - Rollin, náš zatím jediný rolovací batoh. Padne opravdu každému. Je to váš oblíbený společník do města: ideální pro laptop, skripta a třeba knihu. Spolehněte se. Unese, co se do něj vejde. Tak který to bude? Nestárnoucí klasika hnědý Rollin, stylový černý Rollin Sirius? nebo originální Rollin Flamingo?

Nevybrali jste si? Podívejte se do naší sekce batohů.

Nevybrali jste si? Podívejte se do naší sekce batohů.

sdílet

Další příběhy

Zimní výlety

Zimní výlety

Tipy na zimní výlety a aktivity od Bagind.

Bagind pod stromeček

Bagind pod stromeček

Stále váháte s výběrem ideálního vánočního dárku nebo potřebujete inspiraci pro vlastní dopis Ježíškovi?

Vánoční dárky pro ni

Vánoční dárky pro ni

Výběr těch nejlepších vánočních dárků z pravé kůže pro maminku, babičku, sestru i kamarádku.

Vánoční dárky pro něj

Vánoční dárky pro něj

Přinášíme výběr dárků pro muže, které chcete potěšit poctivě vyrobeným dárkem. Tipy na dárky pro tatínka, dědečka, bráchu i manžela.

Diwali: svátek světel

Diwali: svátek světel

Diwali, neboli také festival světel, je jedním z nejvýznamnějších hinduistických svátků. Jeho oslavy probíhají 5 dní a provází je spousta duchovních ceremoniálů a dalších zvyklostí.

Kam na výlet?

Kam na výlet?

Vyrazte se svým výrobkem na výlet, vyfoťte se a zapojte se do naší velké letní soutěže o ceny v hodnotě 100 000 Kč!

Jak se rodí nový Bagind

Jak se rodí nový Bagind

Jak se rodí naše výrobky aneb od návrhu na papíře až k Vašim dveřím.

Správná péče o Bagind

Správná péče o Bagind

Starejte se o svůj Bagind. Váš výrobek Vám poté bude dělat radost mnoho let.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?